Adogatógép – tökéletes társ az edzések során

Különféle sportok edzései során használhatunk adogatógépet, mint edzőtársat. Az adogatógépet leginkább olyan sportok esetében alkalmazzuk, ahol alapvetően minimum két sportoló együttes játéka alkotja magát a sportot, mely során különféle típusú (sebességű, pörgésű, ívű, helyezésű) labdákat ütnek, dobnak rúgnak egymás felé. Ilyen sportok például az asztalitenisz vagy más néven a ping-pong, illetve tenisz edzések során is gyakran vesszük igénybe adogatógép segítségét, de a baseball, a labdarúgás számára sem ismeretlen eszközről van szó.

Az adogatógép segítségével többé nem probléma az edzőtárs hiánya. A versenyzőknek ezzel a szerkezettel lehetőségük van egyedül is a tökéletességig fejleszteni a technikájukat, a szórakozni vágyók pedig bármikor játszhatnak, átmozgathatják magukat vele.

Adogatógép – minden korosztály számára

Az általunk tervezett és gyártott adogatógépek szinte minden korosztály számára optimális edzőgépet jelenthetnek, hiszen alkalmazásukkal, illetve speciális beállítási lehetőségeiknek köszönhetően akár kezdők is elsajátíthatják az alapokat vele, valamint profi játékosok számára is tökéletes edzőtárs lehet.

Adogatógép – egy gép számtalan lehetőséggel

Ahogyan korábban már említettük az általunk tervezett adogatógép kezdőknek és profiknak egyaránt edzőtárs lehet, hiszen a védő játékosoktól a támadókig hasznos segítséget jelenthetnek az edzések során. Minden egyes adogatógép, mely megtalálható kínálatunkban felépítését tekintve nagyon hasonló, mindhárom típusra jellemző a három kilövő korongos fej, illetve a könnyű kezelhetőség. A számtalan beállítási lehetőségnek köszönhetően pedig személyre szabhatjuk az adogatógépes gyakorlást, így minden sportoló számára optimális segítséget jelenthet az edzés során kortól, nemtől és játéktudástól függetlenül.

Adogatógép – sportolói igényekhez mérten

Adogatógép tervezésével és gyártásával több, mint harminc éve foglalkozunk, ez idő alatt megfelelő tapasztalatra tettünk szert a tökéletes, minden sportolói igényt kielégítő adogatógép megalkotására. Munkánk során számos géptípust teszteltünk és gyártottunk.