Adogatógépek tervezésével és gyártásával 1985-óta foglalkozunk. Ezen tevékenységet a saját 200 947-es lajstromszámú 1986-os szabadalom alapozta meg.

A 1998 óta a világ legnagyobb asztalitenisz felszereléseket forgalmazó cég beszállítói vagyunk. A Butterfly Co. Ltd. AMICUS márkanévvel a világ minden táján forgalmazza az általunk fejlesztett és gyártott gépeket.

Az AMICUS 1000, 2000 és 3000 adogató-gépek, amelyekkel világszerte ismertséget szereztünk, a most gyártott gépek elődei, 2001-ben magas értékelést kaptak a Magyar Termék Nagydíj pályázaton.

A legújabb fejlesztésű és jelenleg gyártásban lévő AMICUS Mobile adogatógép család, egy korszerű, divatos, kompakt, a labdagyűjtőhálójával egybeépített, nagyon könnyű, mobil, nagy tudású, felhasználóbarát gépcsaládnak számítanak a világban.

A jelenleg gyártott család három típusának (Start, Expert, Prime) külső megjelenése, formája és a mechanikája szinte teljesen azonos, a köztük lévő tudáskülönbséget alapvetően az elektronikájuk és vezérlésük közti eltérés eredményezi. A Prime modell tabletről, mobiltelefonról, vezeték nélküli kapcsolattal vezérelhető egy világszínvonalú, saját fejlesztésű alkalmazással.

Az AMICUS-ok a szabadalmazott, még mindig egyedinek számító labdaeltérítő egységüknek és a szintén egyedinek számító 3 db különlegesen könnyű kilövő korongos kilövő szerkezetüknek köszönhetően, a világpiacon megtalálható legtöbb géppel ellentétben, lehetővé teszik bármilyen helyezésű, pörgésű, ívű, erősségű és gyakoriságú labdák felváltva történő adogatását, ezáltal megvalósíthatóvá válik szinte bármilyen labdasorozat programozhatóan vagy véletlenszerűen, történő kilövése és gyakorlása.

A kilőtt labdák gyakorisága kb. 5-12O labda/perc határok között folytonosan szabályozható, ezért kezdő és profi játékosoknak is kiváló edzési lehetőségeket nyújtanak az AMICUS robotok..