Asztalitenisz robot – a hatékony edzés záloga

Ahogy számos más tevékenységre, sportra, úgy az asztaliteniszre is igaz, hogy gyakorlat teszi a mestert. Ha pedig nincs megfelelő edzőpartnerünk akkor sem kell kétségbe esnünk, hiszen egy asztalitenisz robot segítségével könnyedén pótolhatjuk a hiányzó edzőpartnert. Egy asztalitenisz robot tökéletes társunk lehet az edzések során, hiszen, ha a beállítási lehetőségeit jól használjuk, akkor megfelelő színtű edzőpartnerrel találhatjuk szembe magunkat mindegy, hogy kezdők vagy éppen már profi játékosok vagyunk. Az asztalitenisz robot segítségével könnyedén elsajátíthatjuk, illetve begyakorolhatjuk az egyes alapmozdulatokat illetve a speciális, erősen nyesett, pörgetett, oldalfalsos ütések, szervák fogadását, lekezelését.

Asztalitenisz robot – modern technológia

Míg korábban egy-egy asztalitenisz versenyző hatékony felkészüléséhez sok más-más stílusú edzőpartnerre volt szükség, addig mai modern világunkban a legmodernebb robotokkal szinte bármilyen stílust lehet szimulálni, ezek segítségével ezekre felkészülni. Az élet számtalan területén találkozhatunk különféle robotokkal. Vannak, amelyek időt takarítanak meg számunkra és vannak olyanok, amelyek energiát, sőt akár költségeink is csökkenhetnek egy-egy robot alkalmazásával. A robottechnológia az élet minden területén eltérő fogadtatásban részesül. Vannak, akik elfogadják és vannak. akik erősen tagadják a robotok szükségességét. Régebben gyakran találkozhattunk olyan edzőkkel, akik elzárkóztak az asztalitenisz robotok használatától, de ez talán betudható volt annak, hogy a korábban beszerezhető gépek tudásszintje nem ütötte meg azt a mértéket, ami a hatékony edzéshez elvárható lett volna.

 Az AMICUS asztalitenisz robotokkal ez nem fordul elő.

Vállalkozásunk már 1985 óta foglalkozik asztalitenisz robotok tervezésével és gyártásával. Az általunk gyártott AMICUS család valamennyi gépével már több, mint 20 éve a legnagyobb asztalitenisz felszereléseket forgalmazó világcég beszállítói vagyunk. A Butterfy a világ minden szegletében sikeresen forgalmazza az AMICUS asztalitenisz robotjainkat.

Asztalitenisz robot – professzionális minőség szakértelemmel

A több, mint harmincéves asztalitenisz robot tervezéssel, és gyártással eltöltött évek alatt megfelelő szakértelemre, tapasztalatra tettünk szert professzionális minőségű készülékek létrehozására. Valamennyi általunk gyártott AMICUS robotra jellemző a szabadalmazott, egyedi labdaeltérítő egység, illetve a világon először bevezetett három, speciálisan könnyű kilövő korongal felszeret kilövőfej és az egy mozdulattal nyitható kompakt hálószerkezet