Labdaadogató gép – mert mindenkinek kell egy fix társ az edzések során

Talán egyetérthetünk abban, hogy mindegy milyen sportágról van szó a legoptimálisabb felkészüléshez szükségünk van edzőtársakra, akikkel gyakorolhatjuk az adott sportágra jellemző fogásokat, mozdulatokat, akikkel összemérhetjük tudásunkat, akiknek a segítségével fejleszthetjük magunkat. Előfordul azonban, hogy hiába van edzőtársunk nem biztos, hogy össze tudjuk a manapság már egyre szűkösebb időnket hangolni. Ebben az esetben tökéletes megoldást jelenthet asztaliteniszezők számára a labdaadogató gép.

Egy kompakt, könnyen szállítható, gyorsan felállítható labdaadogató gép – ilyenek az AMICUS robotok – segítségével szinte bárhol bármikor megtarthatjuk edzéseinket, mozoghatunk egy kicsit, függetlenül attól, hogy kezdő asztaliteniszezők vagy éppen profi játékosok vagyunk, hiszen programozhatóságuknak köszönhetően bármilyen tudású játékos számára optimális megoldást jelenthetnek.

Miért érdemes labdaadogató gépet használnunk?

Mert nem vagyunk helyhez, időhöz és edző partnerhez kötve, ha edzeni, mozogni szeretnénk egy kicsit. Begyakorolhatjuk vele azokat az ütés, esetleg szerva fogadásokat, amelyek a gyengéink. A labdaadogató gép ugyanis, ha akarjuk, fáradhatatlanul, akár több százszor, vagy ezerszer oda és úgy lövi nekünk a labdákat, ahogyan a meccseken a számunkra legkellemetlenebb. Így az adott labdákat, vagy ütéskombinációkat, mivel a robot mindig ugyanúgy adja azokat, sok próbálkozással jól ki tudjuk gyakorolni. Ezt egyetlen más edzőpartnerrel sem lehet úgy megtenni, mint labdaadogató géppel, mert előbb-utóbb megunja az edzőtárs.

Labdaadogató gép – megbízhatóság és minőség

Vállalkozásunk labdaadogató gép tervező és gyártó tevékenységének kezdete egészen 1985-ig vezethető vissza, melyet a saját 200 947-es lajstromszámú 1986-os szabadalom alapoz meg. Az azóta eltel több, mint 30 év alatt számos labdaadogató gép típust terveztünk és gyártottunk minden egyes általunk készített gépre jellemző a megbízható működés és a minőségi kivitelezés.

1998 óta pedig már a világ legnagyobb és legismertebb asztalitenisz termékeket gyártó és forgalmazó cégének beszállítói közé tartozunk. A világpiacon a korábban gyártott AMICUS 1000, 2000 és 3000 labdaadogató gépeinkkel jelentünk meg kb. 20 évvel ezelőtt.

Jelenleg az AMICUS Basic, az AMICUS Start, az AMICUS Advance, az AMICUS Expert, az AMICUS Professional és az AMICUS Prime labdaadogató gépeket gyártjuk.

Az AMICUS Mobile labdaadogató gép család főbb jellemzői:

Az általunk gyártott AMICUS Mobile labdaadogató gép családba tartozó valamennyi típusra jellemző, hogy kompakt, gyűjtőhálóval egybeépített, könnyű szerkezetű, mobilis, egyszerűen felállítható és használható. Jellemző rájuk a világújdonságnak számító három kilövő korongból álló kilövőszerkezet, melynek köszönhetően a labdák kilövése bármilyen erősséggel, bármilyen irányú pörgéssel, labdáról-labdára változtatva valósítható meg.  Az összes gyártásban lévő típus külső megjelenése, szerkezeti felépítése nagyon hasonló, tulajdonképpen a beállítási lehetőségeket biztosító elektronika és kezelő felületük teszi őket eltérővé.