Ping-pong adogatógép szerepe – jelentősége egy világszerte népszerű sportágban

A ping-pong talán a legismertebb sportágak közé tartozik, szinte nincs olyan ember a világon, aki még nem fogott a kezében ping-pong ütőt. Egy olyan sportágról beszélhetünk, amely alapvetően nem igényel különleges technikai feltételeket. Gondoljunk csak bele: A legtöbb játszótéren, szabadidős parkban, vannak ping-pong asztalok, vagy rengeteg háztartásban, nyaralókban, iskolákban is megtalálhatóak. Számos gyermektábor elengedhetetlen részét képezik a táborozók közötti házi asztalitenisz bajnokságok.

Az asztalitenisz azonban nem csupán egy népszerű sport, kikapcsolódási forma, hanem egy olyan olimpiai sportág, amelyet emberek milliói űznek világszerte. Az asztalitenisz edzéshez  régebben mindig szükségünk volt edzőtársa, azonban ma már a ping-pong adogatógép alkalmazásával akár egyedül is edzhetünk.

A Ping-pong adogatógép – nem csak kezdők számára nyújt segítséget

Számtalan gyártó és forgalmazó kínálatában megtalálható ping-pong adogatógép. A közhiedelemmel ellentétben a ping-pong adogatógép nem csak kezdők, hanem akár Európa, vagy világbajnokok számár is tökéletes edzőtárs lehet, ha a technikai színvonala és tudása ehhez megfelelő (lásd az AMICUS robotokat bemutató videókat)

Több tíz éves szakmai tapasztalatunknak köszönhetően megfelelő szakértelemmel és hozzáértéssel fejlesztettük időről-időre az általunk gyártott asztalitenisz-labda adogatógépeket, a jelenleg gyártásban lévő valamennyi ping-pong adogatógép technikai felépítésében szinte közel azonos, az eltérés jellemzően azok elektronikai részében található. A számtalan beállítási lehetőségnek köszönhetően profi versenyzők, illetve kezdő játékosok számára is megfellelő edzőpartnert jelenthet a ping-pong adogatógép.

Ping-pong adogatógép – bárhol a világon elérhető közelségben

Vállalkozásunk 1985 óta foglalkozik ping-pong adogatógép tervezéssel, valamint gyártással, 1998 óta pedig a világ egyik legnagyobb asztalitenisz felszereléseket forgalmazó vállalatának beszállói között szerepelhetünk, így az általunk készített ping-pong adogatógép a világ bármelyik pontján megtalálható, segítségükkel a megfelelő kéz és lábmozdulatokat sajátíthatják el a játékosok, valamint azok gyakorlásában. illetve beidegződésében nyújtanak óriási segítséget. Valamint azt a tényt sem hanyagolhatjuk el, hogy megfelelő edzőpartner hiányában a ping-pong adogatógép társ lehet az edzésekben, illetve kezdők számára akár szórakozást is jelenthet ezek használata.